Cum faci o brânză de burduf bună și-o vinzi ca brânză naturală de la țărani.
Iei brânză care expiră azi din supermarket, o malaxezi, o condimentezi cu aromă de brânză identic naturală (o găsești la magazinele de pescuit, e folosită ca atractant pt mreană, scobar) și aromă de fum, o pui într-un tifon mare, o strângi bine, o pui la scurs, folosești și-un colorant, o usuci puțin cu un pistol cu aer cald, sau cu un uscător, o tai rondele și-o vinzi în târg cu 60 kilu'. Ce kilu' tău, ești țăran antreprenor ! Vreți ? Io o dau puțin mai ieftin, 50 lei, am pus și puțin var, o idee de aracet, cam scârțâie, la gust e bună ?
D-aia m-am făcut antreprenor, să vând brânză de Sibiu făcută la Vedea.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu